Як правильно смакувати вино

Поділитись

Як правильно смакувати вино

Часто люди неправильно п’ють вино. Переважно люди п’ють червоне вино надто теплим, а біле – надто холодним. Через таку помилку часто смак вина здається не таким, як очікувалося. Також це може погано вплинути на здоров’я, самопочуття та вроду.

Для ідеального смаку все має бути навпаки: за 30 хв. до подання червоне вино варто поставити в холодильник, а біле – дістати з холодного місця.

Біле вино, як і червоне, також може фарбувати зуби, але біле асоціюється з появою плям на емалі. Воно має більшу кислотність, що підвищує ризик нальоту. Після келиха вина треба чистити зуби через пів години, інакше пошкодиться емаль, яку пом’якшила кислота.

Джерело