У світі популяризується новий суперфуд

Поділитись

У світі популяризується новий суперфуд

Стартап, що спеціалізується на мікроподах, продовжує розвиватися. На додаток до мікроподів, вирощених у закритому середовищі, Dakoté також виробляє та продає сік пирію та продукти, отримані з коноплі. Це допомагає стартапу бути частиною нових споживчих тенденцій, які прискорилися з початку пандемії Covid.

Багатий вітамінами А і С, хлорофілом, ферментами і містить не менше 92 мікроелементів, пирій справді є «суперфудом».

«У сирому вигляді пирій містить багато клітковини, тому 95% клітковини витягують, щоб зберегти лише чистий сік, який потім заморожують, щоб уникнути втрати поживних речовин або зростання бактерій», – кажуть у компанії.

Продається у вигляді кубиків льоду, які за поживними речовинами еквівалентні 1 кілограму зелених листових овочів.

Також пирій має значний вплив на продуктивність і відновлення, що є необхідним для спортсменів. Окрім того, суперфуд має «детоксикаційний» впливу на печінку.

Джерело