У «Сільпо» розпочався сезон кавунів

Поділитись

У «Сільпо» розпочався сезон кавунів

Кавуни, черешні, помідори, дині, й інші фрукти та овочі зараз не можна доставити з Херсонщини через окупацію. І поки ЗСУ роблять все можливе, щоб звільнити український південь від ворога, “Сільпо” шукає шляхи звідки та як доставити кавуни та дині.

Кавуни з Херсонщини не просто бренд чи національна гордість — це величезні обсяги, яких вистачало на всю країну. Адже 75% всіх баштанних культур вирощується саме там. Попередні роки ритейлер «Сільпо» доставляв до Києва сотні тонн кавунів баржами.

Торгова мережа домовилася з українськими фермерами і у продажу гості вже можуть знайти органічні дині та кавуни від «Дунайського аграрія» з Одеської області. Найближчим часом очікується партія кавунів звичайних, а також кавунів «вогник», «стайл» та «мініекстазі» від «Уманського тепличного комбінату» та «Південьагропереробка» з Одеської області.

Паралельно з тим вже завезено значну партію кавуна звичайного з Греції, Румунії та Молдови. Також у мережі знайшли надзвичайно солодкі кавуни без кісточок в Іспанії: на полицях «Сільпо» вже є червоні, жовті та міні з Валенсії, Аліканте, Мурсії, Алмерії та Севільї.

Також гості «Сільпо» можуть насолодитися і динями Галія, П’єла де Сапо та Канталуп з тих же сонячних іспанських країв. У продажу ритейлер пропонує і дині з Туреччини: диня сортова та амал.

Джерело