Експерти назвали варіанти страв на сніданок, здатні призвести до деменції

Поділитись

Експерти назвали варіанти страв на сніданок, здатні призвести до деменції

Дієтологи назвали продукти, з яких не варто розпочинати свій день, тому що при регулярному вживанні вони можуть спричинити проблеми зі здоров’ям, зокрема підвищити ризик розвитку деменції.

Фахівці не рекомендують на сніданок вживати йогурти з тривалим терміном зберігання, тому що в їхньому складі немає пробіотиків, зате дуже багато цукру. Також цей продукт багатий на стабілізатори, барвники та інші штучні добавки. При частому вживанні таких йогуртів можуть виникнути порушення шлунково-кишкового тракту та підшлункової залози.

Також не варто вранці налягати на бутерброди із червоною рибою. Сама по собі риба містить багато вітамінів і корисних речовин, але ще багато солі, а надлишок цього компонента може призвести до серйозних проблем зі здоров’ям.

У списку не найкорисніших сніданків також опинилися бутерброди з ковбасою. Вчені зі США з’ясували, що грам ковбаси забирає 27 секунд життя. Плюс до всього, щоденне вживання сирокопченої ковбаси може спровокувати проблеми з нирками та тиском.

Ще вранці постарайтеся обійтися без яєчні з беконом. Дієтологи кажуть, що смажений бекон — справжня бомба холестерину. Щобільше, китайські дослідники довели, що щоденне споживання переробленого м’яса підвищує ризик недоумства на 44%. Це — приблизно одна скибочка бекону.

Джерело